gurgula_0061 Co-Admin
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 34 Nerden : TRaBZoN... Memleketim : TRaBZoN... İlgi Alanlarım : FuTBoL, su ve kalorifer tesisatı yapMAK Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: öğremci anayasası Ptsi Nis. 09, 2007 7:30 pm | |
| MADDE 1:Öğrenciler haklıdır. MADDE 2:Öğrenciler her zaman haklıdır. MADDE 3:Öğrencilerin haksız olduğu durumlarda 1. ve 2. maddeler uygulanır. MADDE 4:Öğrenciler uyuya kalmazlar istirahat ederler. MADDE 5:Öğrenciler tıkınmazlar,gıda alırlar. MADDE 6:Öğrenciler hiçbir zaman geç kalmazlar,onları alıkoyarlar. MADDE 7:Öğrenciler derste başka şeylerle uğraşmazlar,çok boyutlu yaşarlar. MADDE 8:Öğrenciler asla okulu kırmazlar,başka yerlere çağırıldıkları için gitmek zorunda kalırlar. MADDE 9:Öğrenciler herkes adına düşünüp herkes adına karar verme hakkına sahiptir. MADDE 10:Öğrenciler hiçbir zaman eleştirilemezler. MADDE 11:Öğrenciler birbirine lakap takmazlar,birbirlerine yakışan isimlerlerle hitap ederler. MADDE 12:Öğrenciler sınavdan korkmazlar,sadece çekinirler. MADDE 13:Öğrenciler asla kopya çekmezler,sadece yardımlaşırlar. MADDE 14:Öğrenciler asla ama asla kavga etmezler,birbirlerine daime sevgi gösterisinde bulunurlar. MADDE 15:Bu anayasa hiçbir şekilde yürürlükten kaldırılamaz!
| |
|
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: öğremci anayasası C.tesi Nis. 21, 2007 10:15 pm | |
| MADDE 3:Öğrencilerin haksız olduğu durumlarda 1. ve 2. maddeler uygulanır.
en güzel maddesi bu. | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: öğremci anayasası Çarş. Mayıs 30, 2007 10:51 pm | |
| MADDE 8:Öğrenciler asla okulu kırmazlar,başka yerlere çağırıldıkları için gitmek zorunda kalırlar bencede buu en güzelii.. | |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: öğremci anayasası Çarş. Mayıs 30, 2007 11:03 pm | |
| MADDE 2:Öğrenciler her zaman haklıdır. bencede bu cunku dogrusu buu | |
|
ettka Misafir
| Konu: Geri: öğremci anayasası Ptsi Haz. 11, 2007 12:28 am | |
| |
|