| TRABZONSPOR-Nostaji resimler | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| |
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: TRABZONSPOR-Nostaji resimler Çarş. Nis. 11, 2007 9:13 pm | |
| Sana Sonsuz Teşekkürlerimi İletiyorum İyiki Varsın cicikız | |
|
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: TRABZONSPOR-Nostaji resimler Perş. Nis. 12, 2007 9:47 pm | |
| paylaşım için ellerine saglık bol paylasımlar | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: TRABZONSPOR-Nostaji resimler Cuma Nis. 13, 2007 8:31 am | |
| | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| |
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: TRABZONSPOR-Nostaji resimler Cuma Nis. 13, 2007 9:15 pm | |
| Ne demek arkadaşlar görevimiz Bir Beşiktaşlı olarak Her zaman kalbim bordo maviden yana beni bu hallere düşürenler utansın.Devamı gelecek Trabzonuma Dünya alışacak bunu unutmayın... | |
|
| |
viyali61 Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 36 Nerden : istanbul Memleketim : trabzon/DERNEKPAZARI İlgi Alanlarım : trabzon Kayıt tarihi : 14/04/07
| Konu: Geri: TRABZONSPOR-Nostaji resimler C.tesi Nis. 14, 2007 10:58 pm | |
| TEŞEKKÜRLER CİCİKIZ eline sağlık güzel olmuşş.. yaşayamasakta bu güzel günleri yinede yaşanmış olduğunu bilmek güzel | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
| Konu: Geri: TRABZONSPOR-Nostaji resimler C.tesi Nis. 14, 2007 11:29 pm | |
| Yaşanmışlıkları tekrar bizlere yaşatacaklardır mutlaka bizleri o sevinçten o çoşkudan o heyecandan mahrum bırakmazlar... | |
|
| |
| TRABZONSPOR-Nostaji resimler | |
|