Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
Hayırlı olsun kardesim eh artık orda devam ederis görevlerimixe AmA SiTenİN ismin yazmamıssın?
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
Konu: Geri: yeni sitemız hAyırLı oLsun.. Cuma Kas. 02, 2007 10:20 am
SusKun! demiş ki:
Hayırlı olsun kardesim eh artık orda devam ederis görevlerimixe AmA SiTenİN ismin yazmamıssın?
sAğoL yunus aßı sAoL muhAmmet.. sitenın ismini simdi vermek istemıyorum.. süpris oLsun..
yunus Co-Admin
Mesaj Sayısı : 203 Yaş : 65 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : internet-futbol Kayıt tarihi : 02/05/07
Konu: Geri: yeni sitemız hAyırLı oLsun.. Ptsi Kas. 05, 2007 11:14 am
umarım bilgileri ve üyeleri taşıyabilirsin yoksa üyelerin hevesi kırılır,buna bir çok yerde tanık oldum.
DeadNeverCry Administrator
umarım bilgileri ve üyeleri taşıyabilirsin yoksa üyelerin hevesi kırılır,buna bir çok yerde tanık oldum.
Aßi tAsınmAsını bende ıstıyorum ama bu sıtedekı hersey burAda kALıcAk.. bırde bu sıtenın ısmını gırdımız zAman otomAtık oLArak yenı sıte açıLAcak..yAnı yenı sıteye yönLendırıLecek ..
gurgula_0061 Co-Admin
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 34 Nerden : TRaBZoN... Memleketim : TRaBZoN... İlgi Alanlarım : FuTBoL, su ve kalorifer tesisatı yapMAK Kayıt tarihi : 09/04/07