blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: 10 TRİLYON ARANIYOR! Çarş. Tem. 18, 2007 11:35 pm | |
| 10 TRİLYON ARANIYOR! Trabzonspor'da yönetimin 30 Temmuz'da futbolculara yüklü ödemesi var... Futbolculara olan bu yüklü ödemenin yanı sıra çeşitli borçlar ile rakamın 15 trilyonu geçmesi nedeniyle yönetim kaynak arayışına girdi...
Yönetimde bu nedenle bütün gözler bu ay sonuna doğru ihale edilmesi beklenen İstanbul Kartal'daki benzin istasyonunun satışına çevrildi...
15 TRİLYONU GEÇİYOR Trabzonspor'da yönetim sıkıntıda. Gelecek sezon için futbolcuların transfer peşinatlarını 30 Temmuz'da ödeyecek olan ve rakamın 10 trilyonu bulması nedeniyle Bordo-Mavili yönetim, kaynak arayışında olduğu ifade edildi. Futbolculara yapılacak 10 trilyonun yanı sıra Temmuz ayının son haftasında yapılacak diğer ödemelerle rakamın 15 trilyonu geçmesi nedeniyle yönetim, tüm gözünü İstanbul Kartal'daki benzin istasyonunun satışına çevirdi. ALBAYRAK UĞRAŞIYOR Ay sonun için acil para bulunması nedeniyle Başkan Nuri Albayrak'ın benzin istasyonunun satışının bir an önce yapılarak, kasaya sıcak para girmesi için yoğun şekilde uğraştığı ifade edildi. Albayrak'ın Temmuz'un son haftasına kadar istasyonun ihaleye çıkıp, kiralanması için tüm imkanlarını seferber ediyor. Yönetim, istasyondan 12 ila 15 trilyon arasında beklediği gelir ile ay sonundaki ödemeleri gerçekleştirecek. | |
|