| www.AkcaabatgencLik.Net www.AkcaabatgencLik.Net |
|
| Tünel | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Yilmazer_08 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 36 Nerden : Sakarya Memleketim : Artvin/Hopa İlgi Alanlarım : Karadeniz'im ve Trabzonsporum Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Tünel Salı Tem. 17, 2007 11:13 pm | |
| Mısır hükümeti kızıl denizin altına tüp geçit yapmak için ihale açar. İhaleye İngiltereden, Amerikadan, Japonyadan ve Türkiyeden de Temelin firması olmak üzere birer firma katilir. Firmaları teker teker mülakata çağırırlar ve teknik bilgi isterler. İngiliz firması: - Biz iki taraftan da eş zamanlı olarak tüneli kazmaya başlarız ve denizin altında tam ortada buluşuruz. Tüneller arasında maksimum 1 metre fark olur. 30 metrelik enindeki tünelde de 1 metreyi rahatlıkla düzeltiriz derler. Amerikan firması: - Bizde iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz maksimum 50cm fark olur derler. Japon firması: - Biz iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz. Maksimum 20cm fark olur derler. Sira bizim Temele gelir. Firması adına Temel: - Valla bizde iki taraftan kazmaya başlarız. Ortada buluştuk buluştuk, buluşamadık iki tüneliniz olur, der.
| |
| | | Yilmazer_08 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 36 Nerden : Sakarya Memleketim : Artvin/Hopa İlgi Alanlarım : Karadeniz'im ve Trabzonsporum Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Geri: Tünel Salı Tem. 17, 2007 11:17 pm | |
| cep telefonu Temel otobüste cep telefonuyla konusuyormus,yolcular uyarmis: -Otobüste cep telefonuyla konusmak yasaktir!Temel telefonun öbür ucundaki arkadasini uyarir: -Ula Cemal,otobüsün içinde konusmam yasakmis,sen konus ben tinleyeyum!
| |
| Konu: Geri: Tünel Salı Tem. 17, 2007 11:41 pm | |
| Melekler Uçar mı? Anne kız konuşurlar. Küçük kız annesine sorar: - Anne melekler uçar mi? - Uçar. - Bütün melekler mi? - Evet. - Peki bizim hizmetçi kız neden uçmuyor? Annesi şaşırır: - Hizmetçi neden uçacakmış kızım? - Babam konusurken ona hep "Melegim!" diyor da. Anne öfkeyle fırlar: - Ya öyle mi, o halde az sonra hemen uçar. | |
| | | DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Tünel Perş. Tem. 19, 2007 5:07 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Tünel Perş. Tem. 19, 2007 8:11 pm | |
| Ama hakemler bizde
Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -"Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin?" -"Boşuna oynamayalım, biz kazanırız", demiş şeytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Şeytan şeytanca gülümsemiş: -"Ama bütün hakemler de bizde..." | |
| | | ettka Misafir
| Konu: Geri: Tünel Perş. Tem. 19, 2007 9:31 pm | |
| fıkralar çok güzelmiş paylaşım için sağol.. |
| | | gurgula_0061 Co-Admin
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 34 Nerden : TRaBZoN... Memleketim : TRaBZoN... İlgi Alanlarım : FuTBoL, su ve kalorifer tesisatı yapMAK Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: Tünel Salı Tem. 24, 2007 11:06 pm | |
| eline sağlık fıkralar güzel paylaşım için teşekkürler | |
| | | | Tünel | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|