www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ

2 posters
YazarMesaj
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ Empty
MesajKonu: AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ   AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 12:01 am

Akçaabat 17. Uluslararası Müzik ve Halkoyunları Festivali coşkuyla devam ediyor

AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ 21125_b

TRABZON- Akçaabatlılar 20 Temmuz?a kadar festivalle coşacak. Festivalin ikinci gününde Akçaabat ünlü pop sanatçısı Lara?yı ağırladı.
Festivale Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Azmi Yetim ve Şeref Pul başta olmak üzere çok sayıda Akçaabatlı katıldı.
Festival kapsamında, ülkenin çeşitli illerinden gelen halk oyunları ekipleri folklor şovu yaparken, havai fişek gösterileri de nefes kesti
Mahalli sanatçılardan İsmail Cumhur, kemençesiyle protokolü sahneye davet ederek horon halkası oluşturdu. Festivalin 2. gününde sahne alan şarkıcı Lara, hit parçalarıyla hayranlarını coşturdu. Konseri dinleyenler alkışlarla sanatçıya tempo tuttular.
https://karadeniz.yetkinforum.com
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ Empty
MesajKonu: Geri: AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ   AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 10:38 am

uLa Gidemedim FestivALe Ya...
TeşkkurLer Mustafa..
http://www.istekaradeniz.tk

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» akcaabat sahili