blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ Salı Tem. 17, 2007 12:01 am | |
| AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ Akçaabat 17. Uluslararası Müzik ve Halkoyunları Festivali coşkuyla devam ediyor TRABZON- Akçaabatlılar 20 Temmuz?a kadar festivalle coşacak. Festivalin ikinci gününde Akçaabat ünlü pop sanatçısı Lara?yı ağırladı. Festivale Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Azmi Yetim ve Şeref Pul başta olmak üzere çok sayıda Akçaabatlı katıldı. Festival kapsamında, ülkenin çeşitli illerinden gelen halk oyunları ekipleri folklor şovu yaparken, havai fişek gösterileri de nefes kesti Mahalli sanatçılardan İsmail Cumhur, kemençesiyle protokolü sahneye davet ederek horon halkası oluşturdu. Festivalin 2. gününde sahne alan şarkıcı Lara, hit parçalarıyla hayranlarını coşturdu. Konseri dinleyenler alkışlarla sanatçıya tempo tuttular. | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: AKÇAABAT FESTİVALİ TAM GAZ Salı Tem. 17, 2007 10:38 am | |
| uLa Gidemedim FestivALe Ya... TeşkkurLer Mustafa.. | |
|