www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

RİZE LİSESİ YENİ BAŞTAN

YazarMesaj
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

RİZE LİSESİ YENİ BAŞTAN Empty
MesajKonu: RİZE LİSESİ YENİ BAŞTAN   RİZE LİSESİ YENİ BAŞTAN Icon_minitimePtsi Tem. 16, 2007 11:59 pm

RİZE LİSESİ YENİ BAŞTAN

Rize'de yarım asırdan fazla eğitim-öğretim hizmeti veren Rize Lisesi, yerine yenisi yapılmak üzere yıkılıyor.

RİZE LİSESİ YENİ BAŞTAN 21119_b

RİZE - Rize'de yarım asırdan fazla eğitim-öğretim hizmeti veren Rize Lisesi, yerine yenisi yapılmak üzere yıkılıyor.
Rize'nin en eski okulu olan 34 derslikli, 1210 öğrenci kapasiteli Rize Lisesi yerine daha moderni ve güzeli yapılmak üzere yıkılıyor.
Rize Lisesi'nin lise ve dengi okulların eğitim ve öğretim sürelerinin 4 yıla çıkmasıyla birlikte öğrenci kapasitesine cevap veremediği ve bunun üzerine okulun yıkılarak yerine yenisinin yapılması kararlaştırıldı.
Rize'de doğal gaz dağıtım ihalesini alan AKSA Enerji firmasının yeni okulun yapımını üstlendiği bildirildi. Firma adına Mehmet Kazancı ile Rize Valiliği arasında bir protokol imzalanırken, yeni proje kapsamında yapılacak okulda; 44 derslik, 20 laboratuvar, kapalı spor salonu ve konferans salonu bulunacak.
https://karadeniz.yetkinforum.com

RİZE LİSESİ YENİ BAŞTAN
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-