blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: BÜYÜKLER KİRLETTİ KÜÇÜKLER TEMİZLEDİ Paz Tem. 08, 2007 1:49 am | |
| BÜYÜKLER KİRLETTİ KÜÇÜKLER TEMİZLEDİ Ordu Belediyesi tarafından açılan yaz okuluna katılan öğrenciler, büyüklerin kirlettiği sahilleri temezledi ORDU - Ordu Belediyesi tarafından bu yıl 3. organize edilen Yaz Okulu öğrencileri tarafından çevre temizliği kampanyası düzenlendi. Yaz Okulunda verilen 10 ayrı branş eğitiminin yanı sıra çevre bilincini aşılamak amacıyla düzenlenen çevre temizliği kampanyası kapsamında Yaz Okulu öğrencileri, Cumhuriyet Mahallesi sahil şeridinde ve Siteler bölgesinde bulunan çöpleri tek tek toplayarak temizledi. Belediye Başkanı Seyit Torun ile Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ'ın da katıldığı temizlik kampanyasında, çocuklara çevre temizliğinin önemi de anlatıldı. Çocukların kültürel ve sosyal faaliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla açılan yaz okulunun tüm branşlarda devam ettiğini ifade eden Başkan Seyit Torun, "Eğitici çalışmaların yanı sıra çocuklara çevre bilincinin önemini vurgulamak amacıyla sahil kenarında çevre temizliği kampanyası başlattık. Yaşadığımız ortamı temiz tutmak zorundayız. Çünkü bundan en çok etkilenecek olan yine bizleriz. O yüzden çevre temizliği bilincini çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren öğretmemiz gerekir" dedi | |
|
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| |
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: BÜYÜKLER KİRLETTİ KÜÇÜKLER TEMİZLEDİ Ptsi Tem. 09, 2007 12:45 am | |
| bilgilendirdin için tesekkurler kardeşim gereken mudahelenin yapılmasını arz ederim | |
|