www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

SevgiLi Site HaLkı..

4 posters
YazarMesaj
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

SevgiLi Site HaLkı.. Empty
MesajKonu: SevgiLi Site HaLkı..   SevgiLi Site HaLkı.. Icon_minitimePerş. Tem. 05, 2007 5:52 pm

SevgiLi Site HaLkı.. 6310

SİTEYİ AÇDIĞIMIZ O GÜNDEN BU GÜNE NE ÇOK ŞEYİ GERİDE BIRAKMIŞIZ MEĞER... HAYATIN BİR KEMENÇE SESİ KADAR GÜZEL MEMLEKET KOKUSU GİBİ DERİN SAYGI KADAR ASİL VE SEVGİ KADARDA ŞEVKAT DOLU OLMASI DİLEKLERİMİZLE BAŞLAYALIM...

ZAMANA YENİK DÜŞMESİN KÜLTÜRLER GERİDE KALMASIN VE ÖZLEMEYELİM VE UNUTMAYALIM EN SEVDİĞİMİZ MELODİLERİ ÇOCUKLARIMIZA TORUNLARIMIZA FOTOĞRAF OLMASIN BU KÜLTÜR YAŞATALIM ASIRLARCA DİYE YOLA ÇIKTIK. BİZLERLE BU DUYGU PAYLAŞMAK ADINA VE BU SEVDAYI GÖNLÜMÜZÜN EN ÜCRA KÖŞELERİNDE YAŞAMAK VE YAŞATMAK İÇİN BURADAYIZ BİZLERDEN SEVGİ VE İLGİSİNİ EKSİK ETMEYEN SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİ

Z BAŞTA OLMAK ÜZERE, ÇIKTIĞIMIZ BU UZUN YOLDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN GÖNÜL YOLDAŞLARIMIZ VE DOSTLARIMIZA, KARADENİZLİ OLMASADA BU KÜLTÜR VE SEVDAYI TAŞIYAN TÜM İNSANLARA GÖNÜLDEN YÜREKTEN TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİP SİZLERLE DAHA GÜZELE DİLEKLERİMİZLE BİZLER HEP OLACAĞIZ.

İSTEKARADENİZ.TK © Yönetimi

http://www.istekaradeniz.tk
SusKun!
Administrator
Administrator
SusKun!

Erkek
Memleketim : TRABZON
İlgi Alanlarım : ...

MesajKonu: Geri: SevgiLi Site HaLkı..   SevgiLi Site HaLkı.. Icon_minitimeCuma Tem. 06, 2007 11:30 pm

paylaşımın için saol bunları okudukca gururlanıyorum
fatma_81
Sitenun GüLi
Sitenun GüLi
fatma_81

Kadın
Memleketim : trabzon

MesajKonu: Geri: SevgiLi Site HaLkı..   SevgiLi Site HaLkı.. Icon_minitimeC.tesi Tem. 07, 2007 5:40 pm

payalşımın için çok tşk
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

MesajKonu: Geri: SevgiLi Site HaLkı..   SevgiLi Site HaLkı.. Icon_minitimePaz Tem. 08, 2007 11:13 pm

Biz Hep Olucaz Evet Biz Oldukça Kültürümüzde Yaşayacak Yaşatacağız ....
https://karadeniz.yetkinforum.com

SevgiLi Site HaLkı..
1 sayfadaki 1 sayfası