www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ÇAYKUR'DAN TANITIM VE REKLAM ATAĞI

YazarMesaj
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

ÇAYKUR'DAN TANITIM VE REKLAM ATAĞI Empty
MesajKonu: ÇAYKUR'DAN TANITIM VE REKLAM ATAĞI   ÇAYKUR'DAN TANITIM VE REKLAM ATAĞI Icon_minitimeÇarş. Tem. 04, 2007 9:38 pm

Genel Müdürlüğünce ÇAYKUR ve Türk çayının tanıtımını yapmak için Tanıtım ve Reklam TIR'ı' hazırlandı.

ÇAYKUR'DAN TANITIM VE REKLAM ATAĞI 20653_b

ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, yaptığı açıklamada, TIR'ın ÇAYKUR ve Türk çayını yurt içi ve yurt dışındaki organizasyonlarda tanıtmak için hazırlandığını söyledi.
Reklam ve Tanıtım TIR'ının açılabilir platformla 60 metrekare alana sahip olduğunu ifade eden Yüce, ?Bu TIR bizim bütün ürünlerimizi, ülkemizin her köşesindeki fuarlar ve festivallerde, gerek duyulduğunda da yurt dışındaki fuarlarda tanıtmak üzere hazırlandı.
Bu tanıtım TIR'ı ile birlikte ÇAYKUR'un ve çayımızın bütün reklamları yapılacaktır. Yapılan organizasyonlarda şehirlerin en önemli yerlerinde, zaman zaman üniversitelerimizde, zaman zaman da şehirlerin en merkezi noktalarından çayımızın niteliklerini tanıtmaya çalışacağız? dedi.
Yüce, tanıtım TIR'ının ilk yolculuğunu Trabzon'a yapacağı ve 1. Karadeniz Spor Oyunları boyunca tanıtım faaliyetleri sürdüreceğini belirtti.
Yüce, TIR'ın 250 bin YTL KDV'ye mal olduğunu, içinde açılabilir platform, servis bankosu, hediyelik çay satış bankosu, jeneratör, klimalar, çay tanıtım filmlerinin izlenebileceği plazma televizyon, DVD-VCD oynatıcılar, vitrin, çay makineleri, buzdolabı, yaşam odası, banyo, tuvalet ve su deposu ile broşürlük bölümlerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.
https://karadeniz.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası