ettka Misafir
| Konu: ayrılık acısı ? Salı Tem. 03, 2007 6:18 pm | |
| çektiniz mi çektiyseniz bu acıdan nasıl kurtuldunuz ? |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: ayrılık acısı ? Perş. Tem. 05, 2007 12:48 am | |
| kemdini yalnız ortamlarda fazla tutmayacaksın kalabalığa kendini fazla kaptracaksın farklı konular yasayacaksın unutlur merak etme ama bu arada farklı insanda bulacaksın | |
|
lazkizi61 Biz Karadenizliyiz
| Konu: Geri: ayrılık acısı ? Cuma Tem. 13, 2007 2:46 pm | |
| YA TAM AYRILIK ACISI DENMEZ BEN AYRILDIM O BENI BBIRAKMIYO AMA YANLIZ KALMAMAK ACININ DINMESI ICIN ONEMLI USTUNDEN ZAMANDA GECTIMI HERSEY YOLUNA GIRER:D | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: ayrılık acısı ? Cuma Tem. 13, 2007 2:50 pm | |
| - GaMe_OvEr! demiş ki:
- kemdini yalnız ortamlarda fazla tutmayacaksın kalabalığa kendini fazla kaptracaksın farklı konular yasayacaksın unutlur merak etme ama bu arada farklı insanda bulacaksın
Aynı SeyLerı SöLıcekdım..TesekkurLer Muhammet.. | |
|
ettka Misafir
| Konu: Geri: ayrılık acısı ? Çarş. Tem. 18, 2007 9:46 pm | |
| - DeadNeverCry... demiş ki:
- GaMe_OvEr! demiş ki:
- kemdini yalnız ortamlarda fazla tutmayacaksın kalabalığa kendini fazla kaptracaksın farklı konular yasayacaksın unutlur merak etme ama bu arada farklı insanda bulacaksın
Aynı SeyLerı SöLıcekdım..TesekkurLer Muhammet.. bunları yapmakla unutluyo mu gerçekten??hiç sanmıyorum...hiç mi yalnız kalmıcan..kalcaksın ya ozaman napcaksın???eğer birde gerçekten sevdiysen..tabi sevmeyenler ikki günde unutur zaten... |
|