www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ELDİVEN

2 posters
YazarMesaj
ettka
Misafir

ELDİVEN Empty
MesajKonu: ELDİVEN   ELDİVEN Icon_minitimeSalı Tem. 03, 2007 6:08 pm

Genc adam yeni tanistigi kiz arkadasina bir hediye vermek istemisti.
Bu ona alacagi ilk hediye olacakti.Bu yuzden fazla ozel bir sey secmemeye karar verdi.
Ama alacagi sey biraz da romantik olmaliydi. O gece birlikte ciseleyen karin altinda
yururlerken avucunun icinde isitmaya calistigi elleri hatirladi ve eldiven almaya karar verdi..
Alisverise bu tur islerde becerikli olan kiz kardesiyle cikti. Bir buyuk magazadan ici kurklu
bir cift beyaz eldiven aldilar.Kiz kardesi de kendi icin bir cift dantelli kulot begendi.
magazadaki paketleme sirasinda bir karisiklik oldu.Eldiven kiz kardesinpaketine girdi.
Kulotlarda magazanin ozel kuryesiyle kiz arkadasinin evini yolunu tuttu...
tabii ki icindeki romantik notla birlikte"Sevgilim, gecen aksam seninle ciktigimiza bunlardan
giymedigini farkettim..Eger kiz kardesimle beraber olmasaydim ben uzun
ve dugmeli olanlarini alirdim,ama kizkardesim kisa ve dugmesiz olanlarini kullaniyor.
Cikarmasi daha kolay oluyormus..Renginin acik olmasi cabuk kirlenecegi izlenimini veriyor.
Ancak bunlari satin aldigim bayan tezgahtar bana kendininkini gosterdi.
Uc haftadir kullaniyormus. Yakindan baktim hic kirlenme yoktu.tezgahtar bayandan
bir sey daha rica ettim seninkileri giyip nasil durdugunu bana uzerinde gostermesini istedim.
Hemen giydi Cok sik duruyor, elimi uzattim oksar gibi siktim.
Ele de cok hos geliyor keske bunlari ilk giyisinde yaninda olup sana yardim edebilseydim.
Seninle bulusuncaya kadar bir cok yabanci elin ona dokunacagini dusunmek beni uzuyor.
Cikardigin zaman ici biraz nemli olabilirmis.O zaman ufleyerek havalandirman gerekiyormus.
Onumuzdeki gunlerde bunlari nasil avucumun icine alip nasil defalarca opecegimi dusunuyorum.
Cuma aksamki bulusmamizda giymeyi unutma sevgilerimle...
Not: En son moda, giydikten sonra ustten asagi kivirarak biraz tuy gorunmesini saglamakmis."

SusKun!
Administrator
Administrator
SusKun!

Erkek
Memleketim : TRABZON
İlgi Alanlarım : ...

ELDİVEN Empty
MesajKonu: Geri: ELDİVEN   ELDİVEN Icon_minitimePerş. Tem. 05, 2007 12:53 am

gördünmü bi karışıklık neye sebeb oldu şimdi n olcakk:d?
fatma_81
Sitenun GüLi
Sitenun GüLi
fatma_81

Kadın
Memleketim : trabzon

ELDİVEN Empty
MesajKonu: Geri: ELDİVEN   ELDİVEN Icon_minitimeC.tesi Tem. 07, 2007 4:50 pm

bunu okumuştum bi yerde paylaşımın için saol cnm

ELDİVEN
1 sayfadaki 1 sayfası