DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Aynı HiKaye... Paz Tem. 01, 2007 5:44 pm | |
| YİNE AYNI HİKAYE Trabzonspor her sezon olduğu gibi bu sezon da transfer karmaşası yaşıyor
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, transfer çalışmalarında teknik heyet ile yönetim arasında hiç bir sorun yaşanmadığını söylüyor ancak, iki tarafın yaptığı açıklamalar ikilem oluşturuyor. Doğan, stoper ve kaleci transferi için ısrar ederken, Başkan Albayrak, oyun kurucu ve sol tarafa futbolcu alacaklarını belirtiyor. Taraftar da hem yönetime hem de teknik ekibe inanmıyor
AÇIKLAMALAR İKİLEM YAPTI Trabzonspor’da Başkan Nuri Albayrak, transferlerle ilgili açıklama yaparken, Ziya Doğan’ın istediği transferlerle kendilerinin yapacağı transfer arasında ikileme düştü. Albayrak, teknik heyet ile hiç bir sorun yaşamadıklarını ifade ederek, "Aksine çok iyi anlaşıyoruz. Bu tür dedikodular nereden çıkıyor anlamıyorum. Trabzonspor’un başarısı için ben, yönetim kurulum, teknik heyet ve futbolcular sürekli çalışıyorlar. Bir bütün olarak ayakta durmak zorundayız. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan’ın elinde bol alternatifli bir transfer listesi var. Bir futbolcu olmazsa diğerini alırız. Trabzonspor' un çıkarları doğrultusunda en iyilerini kadromuza katmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
HANGİSİ DOĞRU? Albayrak, oyun kurucu ve sol kanada transfer yapmak için çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, “Sol kanat ve oyun kurucu olarak nitelendirdiğimiz 10 numarada eksikliklerimiz olduğu doğru. Bu bölgede alternatifimiz oldukça az. Bu yüzden buralara acilen transfer yapmamız gerekiyor. Ben forvete transfer yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Yine de çok iyi bir futbolcu bulduğumuz takdirde alabiliriz. Kaleci konusunda ise çok ısrarcı değilim. Tolga ve Jefferson’dan oldukça umutluyum” dedi. | |
|